Älskade katter!

Ännu ett sånt där totalt intetsägande inlägg, men som är lite trevliga ibland. De behövs de också, tycker jag. Men det här handlar ju om något, iallafall. Jag har fastnat för en massa kattvideos, och jag ville dela med mig av det mest bara för att jag kan.

Världen behöver fler videor på gulliga katter som är sådär som katter är, lite knasiga och ibland väldigt coola. Jag kan bli så trött på allt tråkigt i världen, sånt som bara är negativt och visar hur dåligt allt är. Det är för lite bra nyheter tycker jag. Man borde uppmärksamma hur bra världen är ibland också. Lite som hur fina gester människor ibland gör, eller när ett ålderdomshem får finbesök av några, istället för att bara påpeka hur dåligt de äldre har det. Visst ska man väl uppmärksamma det också för att visa hur det kan vara, men det är liksom inte bara det som ska synas, tycker jag.

Nej, världen behöver fler katter. Utan katter stannar internet, har jag också hört. Det håller jag med om, för det är så mycket som kretsar runt gulliga katter på film. Jag tror att kattvideor är någon sorts motreaktion, som finns som någon typ av jämnvikt så man får lite balans mellan alla nyheter om terror, död och sjukdomar. Då behövs lite katter, lite cuteness overload och ja, lite positivitet helt enkelt.

Tack och lov finns det ju en uppsjö av olika kattfilmer på YouTube. Problemet är väl snarare att det är så många att det är svårt att hitta en enda som är bra nog att lägga upp som rekommendation. Jag hittade däremot en, den som finns här längre ner, som jag tycker är rätt bra. Katter är riktigt coola och det här klippet tar upp några av anledningarna till varför de är så bra. Hade varit så skönt att ha en katt eller två, bara krypa upp i soffan med en liten purrande mjuk pälsboll i knäet. Någon gång kan jag säkert skaffa det, men det känns bäst att kunna låta den gå ut i så fall tycker jag. Plus att det luktar så mycket om man har katt i lägenhet…

Här är iallafall ett klipp som säkert piggar upp dig lite!