Pokermarker

Bortbjuden på fest och spelkväll

Hej igen bloggen! Nu är jag äntligen hemma igen efter en dag på jobbet. Jag ska ta och laga lite mat och sen ta ett långt, varmt och skönt bad… Men först ville jag bara berätta för er om mina spännande äventyr!

Jag har blivit bjuden på lite fest och spelkväll nästa helg! Ska bli så spännande! Ja, fest och fest kanske det inte direkt är. Det är jag och några kompisar som ska träffas och spela lite brädspel. Vi gör det väldigt sällan och alla saknar det, när man samlades och bara var hemma och inte gjorde en stor grej av det. Det kan jag också sakna ganska mycket ibland, jag tycker det blir så uppstyrt och jobbigt ibland när man ska på ”fest”, när nu det händer…

Hur som helst så kommer vi spela lite poker också, är det tänkt. Jag är ju urkass på poker och fattar knappt vad det är jag ska göra där haha! Några av de andra har ju spelat en del, så de kan ju säkert förklara lite hur det funkar. Jag tänkte komma dit lite tidigare så jag kan få en liten genomgång. Sen är det ett par andra som ska dit också, som inte heller är så bra på det. De ska nog försöka vara med lite tidigare de också, så vi blir några stycken på genomgången.

Nu behöver jag däremot försöka lära mig hur poker funkar, för jag tänkte läsa in mig och förberedda mig lite innan. Jag tror inte jag kommer kunna ta in så mycket information på en kvart, iallafall inte så bra att jag kommer kunna spela någorlunda. Tack och lov hittade jag lite fakta om poker, vad det egentligen är för spel. Riktigt intressant läsning faktiskt, som jag hittade på Casinosnack.com. Tänkte att den kan vara bra som introduktion, så jag vet vad det är jag ska syssla med. Då har jag väl iallafall lite föraning, och om inte annat kan jag väl säga rolig fakta om spelet när jag förlorar mina pengar! Haha!

Men det ska bli väldigt kul att få träffa gänget igen, sitta och umgås lite som förr i tiden. Hemma hos någon, i en soffa med lite musik på i bakgrunden och lite brädspel och poker. Vi har inte bestämt om vi ska äta något där än, men jag tror vi kommer beställa hem något enkelt. Mycket chips hoppas jag att det kommer finnas iallafall!