Så underbart skönt!

För ett tag sedan skrev jag ju om att jag hade testat yoga med min kompis, och att det inte alls var som jag tänkt! Nu har jag kommit igång lite mer med det, och jag trivs så bra! Jag går två gånger i veckan, måndag och torsdag. Det är superskönt och jag blir verkligen så avslappnad efter!

Det är bara på nybörjarnivå, det här också, så det är inga jätteavancerade grejer vi gör. Men det räcker liksom ändå, för att jag ska få jobba lite med kroppen och blir lite slutkörd efteråt. Jag går ju kvällstid, så jag hinner mest bara komma hem, äta något litet och sen duscha, så som när jag jättesnabbt sen. Jag brukade inte kunna somna så snabbt innan, men det har verkligen ändrats nu. Jag är liksom trött redan vid klockan nio på kvällen! Kursen slutar vid klockan åtta, så har jag lite tid att ta mig hem också. Jag brukar vara lagom till sängen vid lite innan klockan tio, så det är ganska skönt att få sova då.

Sen är jag så mycket piggare på dagen efter också, jag är liksom utvilad på ett helt annat sätt. Jag sover inte mer än vanligt, det brukar bli mellan sju och åtta timmar, men det känns som en mycket bättre sömn nu. Jag sover och vilar verkligen, på riktigt. Så jag blir mycket piggare på jobbet, och fortsätter vara piggare hela dagen sen också. Visst blir jag lite trött sådär efter klockan fyra, men det är inte alls så farligt som det var innan. Nu tar jag ett litet mellanmål lite efter klockan tre, så klarar jag mig bra tills jag kommer hem.

Jag har märkt att jag äter mycket mer också. Eller, jag äter mer och vill äta bättre. Innan kunde jag ta en tråkig hamburgare eller något sånt till lunch, klara mig okej tills kvällen och sen äta mackor eller hämtmat eller nåt till kvällsmat sen. Nu är jag däremot inte alls sugen på sån mat längre. Jag har börjat få riktigt konstiga cravings för avokado, av någon anledning!

Men allmänt äter jag mycket nyttigare nu, försöker laga egen mat oftare, äter gröt till frukost och dricker mycket mindre kaffe! Eftersom jag inte är så himla trött längre behöver jag inte riktigt lika mycket kaffe för att hålla mig igång. Mellanmål äter jag två gånger om dagen, ett på förmiddagen och ett på eftermiddagen. Oftast blir det lite kvarg, eller någon frukt.

Jag har aldrig varit så glad för att dricka vatten, men nu har jag faktisk börjat dricka väldigt mycket, jämfört med innan iallafall. Nu dricker jag nog knappt två liter om dagen, men det blir ganska tråkigt att bara dricka vanligt vatten efter ett tag så jag häller lite citron i det. Då blir det lite roligare att dricka.

Såhär bra som jag mår nu har jag inte mått på riktigt länge, faktiskt. Det är superskönt, och riktigt kul att hälsa på de andra när man kommer till gymmet! Jag har fått flera nya vänner, så det är också väldigt kul. Vi har blivit ett litet gäng som börjar planera lite om vi ska ses och göra något något kväll. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra, men det kommer vi säkert på! Kanske en spelkväll eller något, vi får se. Jag tror jag ska komma med några förslag på kortspel i så fall, men jag behöver lära mig lite mer först. Casinocenter.se verkar ju ha en del info om kortspel och sånt, iallafall borde de ju det, som det låter på namnet! Blir till att kika in där och se om jag hittar något bra!

Hur som helst är jag glad att jag stod ut med träningsvärk och trötthet, för det är så fruktansvärt skönt med yoga!