Jag undrar jag undrar...

Tankar på plugg och annat

För ett tag sedan skrev jag ett inlägg om hur mycket reklam det är för spel och sånt på nätet. Som ni kanske har förstått så går ju jag lätt upp i saker som jag blir irriterad, nyfiken eller road av. I det fallet var jag irriterad på all reklam så jag roade mig med att ta reda på hur många spelsidor det fanns på nätet. Ni kan läsa det inlägget här.

Hur som helst. Idag är en bra dag, solen har tittat fram och jag har tagit en jätteskön promenad på stan. Medan jag gick där funderade jag lite på det här med min framtid igen. Jag har faktiskt funderat på att ta upp studierna igen. Här i Malmö finns massor av intressanta program och kurser och något som jag har börjat intressera mig för på senare tid är 3D-teknik. Så för att återgå till inledningen på detta inlägg… När jag började kolla runt på alla spelsidor på nätet som jag hittade på svenskcasino.se, slogs jag av hur coola många av spelen var. Hur typ en – i grunden – gammal enarmad bandit helt plötsligt var som rena filmupplevelsen. Jag har aldrig varit någon speltjej, vare sig på dator eller tv-spel. När mina klasskompisar brukade sitta och diskutera spel och vilken grym grafik de hade satt jag mest och rynkade på näsan och funderade på nätshopping.

Men det var riktigt coolt. Kolla in detta spelet. Karaktärerna är supersnygga. Sedan kanske jag personagen skulle välja att skapa 3D-figurer till någon typ av app som rör… shopping. Man skulle ju kunna ta en kurs, bara för att känna på grunderna lite. Är det någon som testat på en 3D-kurs på Malmö högskola? Behöver man vara konstnärligt lag för att få till de där snygga figurerna? Det känns som om att man behöver långt mer än en kurs. Men som sagt, man kan  ju testa samtidigt som man jobbar.